Onze expertise

Staging

Een eerste goede indruk maken en een huiselijk gevoel creëren, is wat telt bij het verkopen van jouw project. Binnenkomen in een lege ruimte die alles aan de verbeelding overlaat, is verleden tijd.

Dankzij onze uitgebreide voorraad aan kwalitatieve meubelen, neutrale interieuraccessoires en andere sfeerelementen, kunnen wij zowat elke woning en ruimte smaakvol en hedendaags inrichten. Hierbij focussen we op ‘less is more’: een neutrale stijl die de aandacht van het pand niet wegneemt. Zo kan de potentiële koper of huurder zijn toekomstige woning optimaal visualiseren. Dé eerste indruk die bij velen ontbreekt.

– Optimaal gebruik van de ruimtes
– Visuele beleving die klopt tot in de details
– Creëren van een huiselijk gevoel
– Snellere verkoop aan maximale verkoopwaarde

Ook het plaatsen van verlichting en raamdecoratie behoort tot de mogelijkheden en kan vrijblijvend in de offerte opgenomen worden.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte of advies voor jouw project

Expat / Airbnb

“Home away from home”

Ook voor het permanent inrichten van een appartement of huis voor verhuur, kan je bij ons terecht. Aan de hand van foto’s en plannen stellen we een passend en gezellig interieur samen, zodat jouw project perfect gemeubeld kan worden verhuurd.

– Neutrale meubels en accessoires
– Afgestemd op wensen en behoeftes
– Interieurpakketten op maat

Vraag gerust een vrijblijvende offerte of advies voor jouw project

Stuc Design

Wij combineren graag techniek en originaliteit met persoonlijkheid en stijl. Daarom werken wij samen met Stuc Design, een creatieve studio met jarenlange ervaring in de bouw-en vastgoedsector.

Stuc Design werkt met Stuc Deco, een hoogwaardige, decoratieve, geluidloze en vooral duurzame stuc, welke toepasbaar is op vloeren, wanden en meubelen.
Het gebruik van Stuc Deco creëert een instant gevoel van ruimte, waardoor het een echte meerwaarde is voor elk designproject.

Door dit partnerschap zijn wij in staat om zowel tafels, vloeren en wandbekleding te voorzien, die een vaste waarde en blikvanger worden in het project.

Raamdecoratie en verlichting

Een sleutelklaar project dat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel waardevol is, is wat elke investeerder wenst. Real Estage werkt uw project af tot in de puntjes met de juiste raamdecoratie en de meest optimale sfeer verlichting.